Ex-Yu Tickets

Zopet smo prilagodili ceno vstopnic festivala za EX YU regijo. Dosegljive bodo po posebni ceni 670kn in jih lahko naročite preko našega online shopa.

Opozorilo:
Zaradi nižje cene za naše obiskovalce iz EX YU regije, bodo na samem dogodku pregledani osebni dokumenti. Samo EX YU obiskovalci z veljavnim dokumentom (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija, Črna Gora in Kosovo) bodo imeli odobren vstop po posebni ceni.

Kaj pričakovati na Sonus festivalu?

Skoraj 70 artistov, ki igrajo v treh različnih klubih na plaži otoka Pag. Je, kot da bi se sanje uresničile. Bi radi praznovali open air celo noč? Si želite videti sončni vzhod medtem ko vam v ozadju igra vaš najljubši DJ? Želite plavati v kristalno čisti vodi in vse zopet ponoviti naslednji dan? Potem se nam le pridružite!

2. Lokacija

Predstavljajte si vašega najljubšega artista igrati na plaži. Predstavljajte si, kako se potopite in zaplavate v kristalno čisti vodi vmes med zabavo. Se sliši kot sanje? Na Sonus festivalu se bodo te sanje uresničile: Vaša poletna rave avantura se bo zgodila na plaži otoka Pag.

3. Prosti čas

Sonus festival vam dovoli zabavo, medtem, ko vi zapravljate svoj prosti čas na dopustu. Tako lahko raziskujete otok, se predajate soncu, okušate lokalno kuhinjo ali se pa odpravite na adrenalinski potep. Otok Pag vam ponuja to in še več.

5. Kultura

Če bi radi pobegnili vstran od plaže v Zrčah in bi si želeli poskusiti lokalno kuhinjo, obiskati majhne trgovine, zakaj nebi obiskali Novalje? Se tam sprehodite po ozkih ulicah starega mesta in si naredite čudovite spomine.

6. The Boat Parties


Sonus se ne dogaja samo v klubih, ampak, mi prav tako radi zvok popeljemo na odprto morje. Zaplešite z najljubšimi artisti in uživajte v najboljših zvokih v intimnem vzdušju.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.

Update my browser now×