Ex-Yu ulaznice

slovenskiмакедонски

Kao i svake godine, prilagodili smo cijenu ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije. Dostupne su za 670 kn putem našeg online shopa i Tisak Media prodajnih mjesta.

Napomena:
Zbog niže cijene ulaznica za stanovnike EX YU zemalja, na ulazu na festival provjeravat će se osobne iskaznice ili putovnice (pasoši). Samo posjetiteljima iz EX YU zemalja (stanovnici: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova) sa valjanim dokumentima, bit će dozvoljen ulaz sa posebnim ulaznicama.

Što možete očekivati na Sonus festivalu

Skoro 70 izvođača nastupaju u 3 kluba, uz samu obalu otoka Paga. Želite li slaviti cijelu noć pod otvorenim nebom? Želite gledati zalazak sunca dok slušate omiljenog DJa? Želite plivati u kristalno čistom moru cijeli dan i to sve ponoviti i sutra? Pridružite nam se!

2. Lokacija

Zamislite vašeg omiljenog izvođača kako nastupa pod otvorenim nebom, samo nekoliko koraka od plaže. Zamislite kako skačete u kristalno čisto Jadransko more između partija. Zvuči kao san? Na Sonusu se ti snovi ostvaruju: Vaša savršena rejv avantura događa se na obalama otoka Paga.

3. Slobodno vrijeme

Sonus festival vam omogućuje da partijate dok provodite svoj savršeni ljetni odmor. Uz bogati program koji prati festival, toliko je toga što možete istražiti i vidjeti na otoku Pagu. Da li se želite klanjati suncu, uživati u lokalnoj kuhinji ili doživjeti nalet adrenalina – otok Pag vam nudi sve što vam je potrebno kako bi zadovoljili svoje želje.

5. Kultura

Ako želite napraviti pauzu od plaže Zrće i uživati u lokalnim kulinarskim specijalitetima ili pronaći male trgovine s lokalnim suvenirima, posjetite grad Novalju. Lutajte malim uličicama starog grada ili posjetite luku u zalazak sunca i stvorite uspomene koje nećete nikad zaboraviti.

6. Boat partiji

Sonus festival se ne odvija samo u klubovima. Sonus zvuk plovi otvorenim Jadranskim morem. Plešite uz svog omiljenog izvođača i uživajte u najdražim trackovima u intimnom i spektakularnom ambijentu.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.

Update my browser now×